svētdiena, 2010. gada 4. jūlijs

vasaras plikumi

Ha, mana dzimšanas diena ir robežškirtne starp teorētisko un faktisko vasaru - yes, ir iestājies kārtīgs karstumiņš un mana diena tika atzīmēta attiecīgos apstākļos jūras krastā burvīgā kompānijā. Beidzot tika iemēģināts arī jūras ūdens - bezgala silts!
Protams, ilgi jau nevarēju nociesties, neatklājusi arī neapģērbto vasarnieku priekus, kas tur pat vien, Vecāķu pludmalē, baudāmi. Šodien izbaudījām pliko peldi - tā ir lieliska sajūta, ļaujot siltajam ūdenim pieskarties ķermenim bez neviena norobežojuma. Tāds pirmatnējs pacilājošs spirdzīgums tajā ir, droši vien arī tāpēc, ka tas liekas mazulietiņ disidentiski, ho, ho, ho:))
Vakarā es nevarēju nociesties, neaizlaidusi uz nūdistiem vēlreiz, bailēs no gaidāmās darba nedēļas, kur nāksies sildīties vien datora saulītē. Apbruņojusies ar lasāmvielu un lietussargu, izgūlos smiltīs, hmm, un ātri vien sapratu, ka saule tiešām nekož, bet ziemeļu vējelis uzdzen zosādu. Grozījos un piespiedu sevi izlasīt visu līdzpaņemto lasāmvielu, lai vismaz kādu pigmenta noķertu, un tad laimīga rosos uz mājupceļu.
Jā, un šajā brīdī man, krāniņu saulē spīdinādams, piesoļo klāt vīrietis (tur pat vien netālu gulēja, pamanīju) un apjautājas, vai tad es jau prom un ko tad lasot. Es nomurminu kaut ko par ajūrvēdu un nodomāju, ka tik viņš taisītos prom. Krievs un smēķē - fail, kopsummā simpātisks - ok. Bet man galīgi neraisās asprātīgs flirts, sēžot pusapģērbtai pludmalē un topot uzrunātai no plika, sveša vīrieša:)).
Redz, nūdistu pludmalei ir tā priekšrocība, ka visu var redzēt skaidri un gaiši un negaida nekādi nepatīkami pārsteigumi, piemēram, noņemot push-up krūsturi:). Tāpat arī nūdistu veselīgais dzīvesstila uzstādījums un vēlme iedegt bez baltām strīpām ir tikai atbalstāmi, bet, tajā pašā laikā, tur ir tāds bišķiņš ekshibicionisma, vuārisma un erotisma. Un kaut kāda, vārdos nepasakāma, kopība sajūta. Un tas viss kopā liek dažiem indivīdiem būt sevišķi naskiem uz iepazīšanos šajā it kā tik atvērtajā vidē.
Nu ko, sapratis, ka es gan nebūšu tik atvērta, vīrietis pazuda niedrēs un es - uz māju pusi:)!

1 komentārs: