piektdiena, 2010. gada 16. jūlijs

heat

Hmz, laikam jau pagalam neoriģināli būs pūst un elst par svelmi, slapju muguru no rīta pamostoties, pie dibena pielipušiem svārkiem un pilnu māju pludmales smilšu - i nemaz netaisos elst, man patīk, ka vasarā tiešām ir VASARA!:))
Citādi dzīves ritms atkal uzņēmis apgriezienus - karstuma nogurums mijas ar hiperaktivitāti dažnedažādās sfērās, plānojot kāzu izdarības draudzenei, ceļojumu un to, vai šajā vakarā tomēr sanāks nopeldēties... un sazin ko vēl  citu.
Jūtu arī, ka pieaug aizkaitināmība un viss ik pa laikam izved - patiesībā taču vajadzētu būt pilnīgam svelmes raisītam raslabonam. Laikam tāpēc, ka ir īstais pītas laiks - nesen izlasīju grāmatu par ajūrvēdu, kur viss ļoti labi salikts pa plauktiņiem. Ajūrvēdas basic ir 3 došas - vāta, pita un kapha, tēlaini salīdzināmas ar gaisu, uguni un zemi manā izpratnē. It viss pēc šīs indiešu mācības ir skaidrojams ar došu līdzsvaru vai disbalansu - asins plūsma, zarnu darbība, laika apstākļi, ēdiens...un karstais laiks ir pitas esence - jā tās ir pārāk daudz, rodas dusmas, aizkaitināmība, ko pastiprina karsts un ass ēdiens, sacensība, agresīvi sporta veidi.
Ai, tā lieta ir dikti gara un sarežģīta. Īsumā - kalsnie un radošie ir vairāk vātas, piem. es, līderīgie un uzņēmīgie ir vairāk pītas, piemēram, nju...Lauris Reiniks!, savukārt apaļīgie un ilgtspējīgie, teiksim Opra Vinfreja, ir ar lielāku kaphas akcentu. Tā ka jāmīl sava doša un jāaudzina raksturs!
Un tagad uz Positivus!:)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru