pirmdiena, 2010. gada 5. aprīlis

Torsunovs

Baigais prieks, ka piektdien biju aizgājusi uz ārsta un zinātnieka Torsunova lekciju Rīgā. Sen biju dzirdējusi par viņu un nu pati redzēju savām acīm! Viņš ir ajūrvēdas speciālists, dzīvojis Indijā un apguvis milzumdaudz dažādu gudrību par dažādām ārstniecības metodēm un dzīvesziņām, karmu, vēdām u.tml. (http://raduga2005.lv/guests/Torsunov_Oleg/ un www.torsunov.ru)
Lekcija mani tīri pozītīvi iedvesmoja un uzzināju daudz ko jaunu, pie reizes atkārtojot arī jau dzirdēto. Uzrakstīšu tikai galveno! Proti, milzīga ietekme uz cilvēka dzīvi un likteni ir viņa dzīves ritmam un tā saskaņai ar saules un mēness ritumu. Ja cilvēks dzīvo pēc šo divu spīdekļu gājuma, viņš var dzīvot daudz laimīgāk, enerģiskāk un pilnvērtīgāk.
Galvenā atziņa - negulēt ilgi!!! Rīgas laikam atbilstoši nevar gulēt ilgāk par 7.38, savukārt pirms tam laiks jāvelta lūgšanām, kontaktam ar Dievu, visumu, augstākiem spēkiem, lai tas būtu ikonas, meditācijas vai kādā nu katrs vēlas formā. Tas ir veids, kā sevi nomierināt, harmonizēt, sakārtot iekšēji un ārēji, kā arī labvēlīgi ietekmēt savu dzīves līniju.
Tas ir saistīts ar to, ka saule cilvēka ķermenī ceļ uguni, kas ir jāizmanto lietderīgi, citādi tas var iedragāt cilvēka enerģijas līmeni, dzīvessparu. Kad saule ir zenītā - plkst.12 - jāēd pusdienas (oj, ēdienu izvēle arī ir vesela māksla!). Tad cītīgi jāstrādā, bet vakarā, apm. pēc plkst.18. - kad pieslēdzas mēness enerģija - laiks jāvelta ģimenei, garīgām studijām (jā, hmmm..:)) un gulēt jātaisās līdz pusnaktij. Citādi neatpūšas cilvēka smalkais ķermenis. Ja šo ritmu ilgstoši neievēro, rodas visādas problēmas gan dzīvē, gan veselībā. Un visas tās pūču un cīruļu padarīšanās esot vienkārši izjaukts dienas ritms.
Un noteikti nedrīkst ēst vēlu vakarā, citādi pārtika nepārstrādājas un pārvēršas toksīnos, kas izpaužas klepū, sāpošā kaklā, smagā galvā no rīta un tālāk arī vēl visādās citādās briesmās.
Jā, un vēl - sievietēm ir ļoti labi kaut ko saldu apēst no rīta!
Tagad tikai viss šitais jāsāk ievērot:))

3 komentāri:

  1. āāā, es jau dzirdēju, ka viņš uz Lieldienām atkal būs, bet es pa laukiem vien.
    Spēcīgi runā vīrs. un ļoti ticami. man pēdējajā reizē patika.
    un "ja želaju vam ščastje"

    AtbildētDzēst
  2. O jaa, "ja želaju vam ščastje" - vina hits:)

    AtbildētDzēst
  3. tu esi prliecinata, ka Rigaa saule ir zenitaa tieshi plkst 12.???

    AtbildētDzēst