otrdiena, 2010. gada 27. aprīlis

Klepus

Vakar virtuvē klausījos Latvijas Radio 1, kas man parasti tur ieslēgts, un dzirdēju raidījumu par klasisko mūziku. Tika apskatīts problēmjautājums - apmeklētāju klepus koncerta laikā, kā varēja dzirdēt ierakstā, tas nemitīgi papildināja instrumentu skanējumu:)). Un raidījuma vadītāja dikti nosodošā tonī to uzsvēra, redz, visi nākot uz koncertu izklepoties! Vēl arī izstāstīja, ka reiz kāds smalks mūziķis esot apstājies koncerta vidū un palūdzis visus izklepoties, lai pēc tam būtu miers. Un vēl viņš drukājot sava koncerta programmiņā, ka klepot nevar, nu  - klepus pārsvītrots:))
Tad nu lūk, ja gribi būt adekvāts apmeklētājs, klepo tad, kad mūzika tiek spēlēta skaļi vai starp atsevišķām daļām, vai arī ņem līdz klepus konfektes! Vai cieties līdz galam!!!

3 komentāri:

  1. Teaatris arii ir klepotaaju upuris un ziemaa vispaar jautri :D A ko dariit?

    AtbildētDzēst
  2. dizzy Uldizy

    man nudien interesē šī cien. mās`linieka uzvārds. Mani kaut kā aizskar šāds info. Pieņemot to, ka klasiskās muzīkas concerto apmeklē salīdzinoši neliels cilvēku skaits, un šie ir tādi kā izredzētie un pieskaita sevi quasi intelektuāļu pulciņam, tad viņi apriori sevi negribētu uzskatīt sevi par ļaunpratīgajiem klepotājiem.

    AtbildētDzēst
  3. vot intelektualiem neklajas klepot!!!:))

    AtbildētDzēst