piektdiena, 2010. gada 1. oktobris

Mutulis

Hmz, daudz laika aiztecējis. Kaut kā bija man zudis inspireišn un viskautkas apkārt tā notikās, tā notikās, ka nebija vaļas.
Paspēju pabūt Nīderlandē, pazavēros skaistās zemes ārēs un plecīgajos NL vīriešos. Paskaldīju malku, pastaigāju pa saulainu jūrmalu, izbraucu ar riteni (brrr....). Ā, pirms nedēļas atkal piedalījos ikgadējā akcijā "Esi aktīva, Latvija" un apmeklēju sporta klubu bez maksas. Jau pagajušogad biju atklājusi sev klubu "Atlētika" un šoreiz tas atkal bija labs - pirmo reizi dzīvē biju uz body baikiem un pēc tam vēl uz divām nodarbībām. Jēziņ, normāli staigāt nevarēju trīs dienas - tā kā tāda salauzta lelle, ne apsēsties, ne piecelties, viss svars jāmēģina pārvietot, nesasprindzinot muskulatūru:). Tā kā būšu kājas paņēmusi uz izbrīnu un pietiks kādam laikam. 
Protams, viss vēlēšanu zīmē joprojām un joprojām - jēēē, rīt tas viss beigsies. Es būšu novērotāja - staigāšu pa iecirkņiem un skatīšos, lai viss pēc priekšrakstiem:) Ir uzsitušās pāris asinis, ir izrakstīti daudzi burti un tak cerams, ka uzvarēs tie, kam jāuzvar!
Ak jā, arī pāris asaras izraudātas. Lai cik es tās gudrās grāmatas lasu un visu labi saprotu - viss ir galvā, viss atkarīgs no paša domāšanas un attieksmes, nu dzīvo iekšā kaut kāds mazs eksplozīvs emo un ik pa brīdim dod vaļā uz pilnu klapi. Un nevar iestāstīt, ka nav jēgas cepties, ka galvenais ir beznosacījuma mīlestība un nedrīkst neko prasīt no citiem, bet pašam jābūt ar sirdi kā dimanta oliņu.
Nākamnedēļ uz UK, ar to arī noslēgsim komandējumu sezonu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru