piektdiena, 2012. gada 7. septembris

kinokinokino

Kas gan var būt labāks par inčīgu kino vēlā vakarā? Vai nu tas būtu:
1) gultā, ar laptopu klēpī, skatoties kaut ko tik dīvainu kā Vudija Alena Every Thing You Always Wanted to Know About Sex * But Were Afraid to Ask (1972). Filma gan ir bāzēta uz literāru darbu, tātad patiesībā dīvains ir šis darbs! Kinofilma veidota no vairākām epizodēm, no kurām dažas spilgtākās ir par sodomiju - vīru, kas iemīlās aitā un pavada ar viņu vakarus viesnīcā, krāpjot sievu (vēēēēēēē), vai arī zinātnieka neveiksmīgs eksperiments - milzīgs pups, kas klejo pa ciemu, šļācot pienu un nogalinot cilvēkus. Vārdu sakot, trakums pilnīgākais, bet, kā vienmēr, asprātīgā un ironiskā Alena stilā.  
2) ar draudzenēm kino zālē - beidzot! Vientuļais vīrs. Filma skaista, 60-to estētika, atturīgais un iekšēji gruzdošais Kolins Fērts, grozīšanās sēdeklī, jo mulsina geju intīmās/koķetēšanas/iepazīšanās ainas, kas tomēr neaiziet tālāk par mazliet pārdrošas gaumes robežām. Režisors ir smalkais modes meistars Toms Fords, protams, gejs, kas, visiem par brīnumu, pirmo kino darbu veicis teju izcili. Un beigas ir ne-gaidītas!
Filmā bija viena no manām mīļākajām dzīves ainām, ko labprāt piedzīvoju - viņi abi vakarā sēž uz dīvāna (protams, māja ir lieliska, kokā veidota kotedža) un lasa grāmatas!!!, apmainoties ar mīļām un asprātīgām replikām, uz paklāja gulšņā divi foksterjeri (optional: bērni, bet tad tas nebūtu tik mierīgi).
Lieliski:)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru