svētdiena, 2012. gada 26. februāris

laika jūra

Daudz laika. Dažkārt ir sajūta, ka ir pārāk daudz laika. Un ne vienmēr sapratne, ko ar to iesākt. Goda vārds, es kādu laiku jau īsti nevaru piebalstot, ka "ah, kaut būtu vēl viena stunda diennaktī", tas gan tieši uz brīvdienām ir attiecināms. Bet vasarā gan, tad būtu velo, velo, jūriņa, parciņš.
Pa šo laiku nācies secināt, ka 2012 ir pamatīgu pārmaiņu gads dažu cilvēku personiskajās dzīvēs. Daži precas, daži šķiras. Kamēr daži tikai domā, ko īsti iesākt. Gaidām solītās pārmaiņas un lietu nolikšanos savās vietās! Biju vienā hard-core ezotēriskajā seminārā, kur stāstītājam bija tik daudz informācijas, ka ne visu varēja saprast klausītājs. Bet pamatdoma tā pati - ground is shaking, storm is coming - taču vēl negribas ticēt, ka uz nākamo ziemu kāds neatkarīgs elektrības ģenerators būs vajadzīgs.
Vēl pa šo laiciņu sapratu, ka man ir milzums visādu jancīgu īpašībiņu un, ja es dzīvotu viena mežā vai vismaz mazpilsētā un satiktu ļoti maz komunikācijai vajadzīgus cilvēkus, gremdētos grāmatās un pašanalīzē vai arī televizorā, tad tās noteikti nelīstu laikā. Bet šobrīd - skaudība, greizsirdība, vēlme būt mīlētākai un pamanītākai no visiem, jou, jou, jouuu.
Bet kopumā dzīve ir skaista un sapņi piepildās, kā vienmēr:)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru