svētdiena, 2010. gada 22. augusts

kampaņojam

Vakar Rīgas svētku sakarā ar pilnu programmu izbaudīju savu piederību V kampaņai. Mazliet padežūrēju birojā, dalīdama konfektes, anketas, smaidus un spēlēdama novusu. Savukārt vakarā Vienotības komanda piedalījās Okartes nakts skrējienā, ko padarījām par pozitīvu pasācienu sev un citiem - zaļā un pamanāmā barā devāmies uz norises vietu, joprojām dalīdami pildspalvas, lapiņas un končas, vislielākais pieprasījums bija pēc baloniem (principā, tikko apstājiemies, mums aplipa cilvēki), bet tos izsniedzām tikai krastmalā un vecāku/bērnu uzlidojums bija pamatīgs:). Ar plakātiem un kliedzieniem atbalstījām savējos un visus pārējos. Ak jā, nevar nepieminēt kartona Valdi, kas ar mums pavadīju visu ceļu.
Cilvēku reakcijas ir dažādas - pārsvarā neitrālas, dažas ļoti pozitīvas (mēs par jums tieši balsosim un ar Valdi gribam nofotogrāfēties), dažas negatīvas (neņemšu šito, ejiet pie velna:)), bet kopumā smaidu un prieka bija daudz vairāk!!!
Tā nu ir - cilvēki ir noguruši no politikas, apmāna un tukšiem saukļiem. Liela daļa arī joprojām uzskata, ka aktīvi atbalstīt kādu politisko spēku ir kaut kas amorāls, bet patiesībā tā ir visīstākā demokrātijas izpausme - nebūt vienaldzīgam un iesaistīties savas valsts veidošanā, cik nu tas ir katra spēkos. Un, ja kas, jauniešu nodaļa - tas ir burziņš un lieliska pieredze! Un galvenais ir kaut mazliet ticēt tam, ka ir cilvēki, kas tiešām var kaut ko labu paveikt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru