svētdiena, 2010. gada 23. maijs

ļubestības

Un dzīvot Vecmīlgrāvī, starp citu, ir baigi kruta!!! 15 minūtes līdz jūrai ar ričuku pa zaļu, privātmāju apstāvētu ielu. Kas var būt labāks saspringtas darba dienas vakarā!
Un vēl mani priecē, ka rajonā ik pa brīdim uzduros mīlestības apliecinājumiem uz asfalta un lieliem burtiem - lai iemīļotā persona jau pa logu un zemi veroties var redzēt, ka tiek ļoti mīlēta. Pārsvarā gan krievu valodā, eh, laimīgās aņas un maņas:)) Iedomājos, kā Pjotrs vai Vaģiks nakts melnumā cītīgi mālējis - romantisms rullē!
Vispār Vecmīlgrāvis ir sava vārda cienīgs - pirmo mīlestības uzrakstu zem Vgrāvja tilta manīju jau pirms gadiem desmit. Tad tam pievienojās citi, dažādās mēlēs, dažādām personām un dzimumiem veltīti. Pēcāk tika apstrādāts ap ostas teritoriju apjoztais mūra žogs - publiskie mīlestības apliecinājumi turpināja plaukt. Un re, pēdējās dienās asfalts! Šādus uzrakstus gan arī centrā nācies sastapt - naisssss!!!
Ak pavasar, ak pavasar, tu visas sirdis dullas dar!
Vienīgi žēl, ka es to visu neesmu fotoiemūžinājusi. Sanāktu superīga galerija "Mīlas grāvis". Daži uzraksti aizkrāsoti, daži pārstrīpoti... bet love lasts forever u know!

3 komentāri:

  1. Skaisti. Skaisti dziivot pusceljaa liidz Riigas centram un juurai.

    AtbildētDzēst
  2. Liekas, ka tepat pārdaugavā ir uzraksts, kurš liecina par vīriešu godīgumu: "Es tevi mīlu, Laura!", pēc tam "Laura nosvītrots un uzrakstīts "Zane". Skaisti. Katru reizi priecājos, kad sanāk iet garām.

    AtbildētDzēst
  3. Līdzīgs uzraksts bija arī Elizabetes ielā! Pie tam toreiz vārds Elīna bija pārsvītrots un tā vietā Juta! DAMN:(

    AtbildētDzēst