piektdiena, 2011. gada 23. decembris

drāmas kursi

HOU-HOU-HOU! Šurp brāžas vai, drīzāk, tipina Ziemassvētki un tās žēlabas par sniega neesamību tādas drīzāk ironiski-smieklīgas, jo daudzi (īpaši mašīnu un privātmāju īpašnieki) neuzdrīkstas pārāk čīkstēt – ja nu tiešām sasnieg tik pat biezā slānī kā pagājušā gadā! A man patīk sniegs un tas krietni vien noderētu svētku sajūtas radīšanai.
Tikmēr atskaite par kultūras pasākumiem, protams, TEĀTRI, ko atkal esmu ne-pa-jo-kam apmeklējusi (in order of appearance):
Marlēna, DT - paldies kursabiedrenei par pēkšņo uzaicinājumu. Sēdēju uz papildsoliņa un baudīju/klepoju. Tautas daudz, jo PATS PAULS taču uz skatuves. Ļoti patika Rēzijas spēle. Pirmskara jūnijs. 
Vispār pēdējā laikā esmu diezgan pārņemta ar Santas jubileju, kuras sadaļa ir arī Marlēna, mājās kaudze šīs izdevniecības žurnālu un atmiņu stāstu tajos.
Boms pret Boru, JRT – devos kopā ar draudzeni, kuras domas bija pilnīgi citā virzienā un viņa turējās, lai neaizmigtu:) Kamēr es centos koncentrēties, cik vien varu, lai saprastu teoriju par hologrāfisko visumu un baudītu aktrises sirsnīgi-ēterisko priekšnesumu.
Slaktiņa Dievs, JRT – viņiem ir modē izrādes bez starpbrīža! Par diviem pāriem, kas satiekas, lai noskaidrotu savu dēlu ķīviņa iemeslu, līdz beigās paši sāk risināt savas sāpes. Ak, nepatika Elitas Kļaviņas varone, kas sākumā tik kulturāla un saprotoša, bet beigās uzvedās kā no ķēdes norāvusies – spīdīgs apvalks un parūsējis korpuss. Gāga patīk, ak:)
Drāmas kursi pieaugušajiem, JRT – arī viencēliens, uzrunāja. Par 5 nedēļām, kuru laikā kursu dalībnieki sevī un sev un citiem atklāj ko jaunu. Un Elitas Kļaviņas varone tik jautra, plastiska, skaista!
Sezonā rudens-rudens teātris un kino ir ekvivalenti vasaras velo un jūrmalas priekiem!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru