svētdiena, 2011. gada 6. marts

skola

Neņemot vērā to, ka pēdējās dienas izklaidēju sevi ar iesnām un klepiem, šīs nedēļas piektajā darba dienā un pēdējā jeb 30.mēness dienā, kas tā vien domāta galu savilkšanai, tika īstenots pirmais solis GGG+Z? projekta īstenošanā.
Ok, nosaukumu es pati izdomāju:)
Bet projekts vienkāršs - satikt bijušos skolotājus no Iecavas skolas.  Mūsu bariņam, kas turas kopā no vidusskolas literatūras profilkursa klases ir doma satikt foršākos skolotājus jeb patiesībā - skolotājas. Un piektdien mēs satikām savu labo literatūras un latviešu valodas skolotāju Benitu, kas 10.klase aizgāja uz Rīgu un nu strādā par psihoterapeiti. Kas mani, protams, turpina fascinēt.
Un tikšanās bija emocionāla, mīļa. Varbūt ne gluži tāda, kā biju iedomājusies. Bet varbūt tieši tāpēc mums visām vajag satikties biežāk, lai turpinātu viena otru iepazīt un atkārtot.
Tas bija to vērts. Esmu lepna, ka to noorganizēju un ceru, ka viss pārējais projektā risināsies tik pat raiti. Domāju, ka tas ir abpusēji patīkami, galu galā 10+ gadi - laiks, lai varētu novērtēt pagājušo un par to papriecātos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru